tisdag 1 november 2011

Cuben har hittat hem!

ÄNTLIGEN!!! Min Cube är tillbaka! Som jag har väntat! Och växlarna fick jag dessutom chans att testa idag efter jobbet. Dom funkar p e r f e k t! Tack Sportson för att ni löste denna något komplicerade härva :)

Vi stack som sagt ut en sväng på eftermiddagen idag. Skönt att köra Cube igen, det är en jädra skillnad jämfört med min gamla cykel. Skönt var även vädret och spåren i skogen var jättefina, lite lerigt på sina ställen men inte direkt blött ändå. Aningen halt i löven vilket kan vara spännande i kurvorna...

Mölle mosse
Det blev inte någon väldigt lång tur, 23km, eftersom det mörknade och vi har inga lampor. Får nog ta och införskaffa det så man kan fortsätta cykla ute under vintern om det är ok väder.

Nu sitter vi inne och väntar på pannkakan i ugnen och cyklarna står i källaren, tvättade och klara (frågan är hur rena de är, då de är vaskade i beckmörker..)

//Y

6 kommentarer:

 1. 29er? såg stilig ut.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är den stilig :) men det är ingen 29er, ser lite ut så för den har så liten ram 14"
  //Yvonne

  SvaraRadera
 3. ah, på det viset. Små cyklar/ 29ers ser feta ut. Har en 14"´s till tjejen under uppbyggnad har med den där lite råa looken.

  kul o bra blogg, kul o se lite skåne/hallänsk natur och drömma sig hem lite med!

  ps, snodde gustav larsson bilden o lænka øver den hit!

  www.kapten8.tumblr.com

  SvaraRadera
 4. Vad är det för cykel din tjej har under uppbyggnad?
  Kul att du gillar vår blogg, helt ok att du snodde vår bild!
  //Y

  SvaraRadera
 5. blir ett hopkok i alu, grusvägsräser då vi bor i norge. Desvärre har hon inte riktigt sett ljuset och börja med mtb än, men förhoppningen är väll där...

  tips, är från falkenberg och där uppe finns det en av de mest rotiga markerade xc banor att träna på, ganska närma havet dessutom.

  SvaraRadera