söndag 24 juni 2012

Startnummer till CykelVasan

Kikade in på Vasaloppets hemsida och såg att man blivit tilldelad startnummer och startgrupp nu. Vi ska starta kl 9:35 i startgrupp 9. Det måste varit en hel hög med folk som körde i mål på ungefär samma tid som vi gjorde, för en som var 23 sek snabbare än mig hamnade i startgrupp 7!
Förra årets CV


//Y

2 kommentarer:

  1. Ser att jag startar en timme efter dig! Får jaga:) men jag förstår inte riktigt fållindelning, 90-M,

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja, jaga ikapp så kan vi köra ihop sen :D

    På mig står det så här: 90-M-09:35-9, sista siffran är startgrupp, M står för motion. Jag såg att det inte stod något på vissa... Men i deltagarinformationen som du hittar på deras hemsida om man klickar sig in på lopp - cykelvasan - deltagarinfo, så står det vilken tid de olika startgrupperna startar. Skulle inte du köra i tävlingsklass förresten?

    //Y

    SvaraRadera