torsdag 8 augusti 2013

Idag har jag kört... Wait for it...

Wait for it...         Källarträning 4x4

Var påväg ut genom dörren och möttes av en vägg av vatten. Terrific! Glad över att hällregnet hade upphört någon timme innan gick jag och bytte om till cyklist, öppnade dörren och undrade vad det var för oväsen. Dödsregn! Så lätt ger man sig ju inte, listig som jag är gick jag ner en våning för lite hårdrock.

Det var länge sedan nu men det kändes bra, tog ett tag innan jag kom ihåg hur man äter den typen av smärta.
Vrid ur och börja om

Fredag imorgon :)
//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Sätt upp en bild på Puig Major, Majorca på väggen framför dig. :)

  SvaraRadera
 2. Mmmmm Mallorca ;)
  Skulle nog fungera bra som motivator...

  SvaraRadera
 3. Det är bara att börja planera... ;)

  SvaraRadera