tisdag 17 december 2013

Byta slang, jag som skulle hålla vilodag!

Nu vet jag hur lätt det är att byta slang på ett MTB-hjul. Y punkade ut sin nya pendlarcykel för ett par dagar sedan.

Jag minns från förr att jag svor ramsor när det var dax att fixa en punktering och att jag var fram med ALLA besticken i lådan. Om jag säger så här, det har inte hänt mycket på den fronten de senaste trettio åren! Inte med produktutveckling och förmodligen har jag heller inte lärt mig något under tiden heller.
Kränga på och av ett mountainbikedäck är som en smekning, rena medvinden om man så vill. Där använder jag aldrig något annat än händerna.

Verktygslåda?


På plats är det i alla fall och jag får väl hoppas att det dröjer ett tag till nästa gång.
//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Verkar som vi har haft samma kvällsnöje :)
    Dock barnvagns varianten hos mig ..

    SvaraRadera
  2. Hej, barnavagnshjul låter heller inte speciellt kul :)
    Intervaller ikväll för oss båda då!

    SvaraRadera