fredag 28 februari 2014

Gran Canaria sista dagen på MTB


Allt har faktiskt varit toppen här nere. Cyklingen, vädret, terrängen och framför allt sällskapet!

Vi har kört mängder av caminor, men också en del asfalt med MTB. Det har varit många % motlut långt mer än halva tiden så att ta ut sig ordentligt har liksom inte varit något problem... 

De turer vi kört har varat mellan 4,5 och nästa 7 timmar och vi är mer än nöjda! Med vemod lämnade vi tillbaka Andreas cykel hos Free Motion och Yvonnes står redo att packas ner i väskan, imorgon bär det av hemåt. 

Dagens cykling blev inte riktigt som vi tänkt men bra ändå, vi fick cykla väldigt mycket längre än planerat. Mer om det en annan gång. När vi rullade hem träffade vi på självaste Magnus Darvell, Jeppe77 :) Niklas Gustavsson och Tobias... Ja vi får skämmas helt enkelt, vet faktiskt inte efternamnet. Mycket trevligt att få växla några ord med stenhårda cyklister :)
//Y & A

7 kommentarer:

 1. Såg toppen ut!

  Jag har bara kört lvg på Grankan. Har bara hört att det skall vara bra moutainbiking där. Mtb har jag kört på Fuerteventura och Lanzarote.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var kanon! Vi hann bara skrapa lite på ytan så att säga, det verkar finnas rätt mycket mer fin mountainbiking! Hur var det på Lanzarote?

   Radera
 2. Lanzarote är platt jämfört med GC. Men helt ok. Väldigt kargt och mycket grusväg. Nästa gång kör jag racer där. Ja,. jag har ju ingen mtb... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, så om man vill "vila" benen ska man åka dit... (haha)
   Du kommer skaffa en MTB, det vet du ;)

   Radera
 3. De vete fan... [img]http://rowerunning.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/20111118-1082-800x.jpg[/img]

  ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både och är ju bäst, står man på den vägen och känner sig nöjd och ser en fin stig så blir man ju ledsen i ögat. Samma gäller ju en sommarmorgon på kullaberg :) Köp en MTB också vettja!

   Radera
 4. Det var av den anledningen vi valde MTB på Lanza. Vi cyklade om tyskarna på sina lvg iaf. :)
  Jo, köp å köp... Nu när fjortisarna är stora så är det mycket annat som pockar på. Vi åker alla fyra till Mallis i april. Det blir inte gratis. :)

  SvaraRadera