tisdag 11 mars 2014

Tålamod borde man ju ha

Har väl inte så många upplyftande nyheter just nu... Andreas är dunderförkyld och har åkt Skåne runt i ett brådskande ärende i jobbet, med hela sjukstugan med sig i bilen. Jag fick nyss veta att min nya cykel kommer att dröja till mitten av april :(  Ååhh såå himla tråkigt!! Blev verkligen besviken när jag fick höra det.

Nån som har tips på andra cykelmärken som gör riktigt små ramar? Jag har inte lyckats hitta någon så liten som Cube:en jag beställt som är en 650B i storleken 13,5".För övrigt är det som vanligt, huvudet upp och fötterna ner :)
//Y

4 kommentarer:

 1. http://www.on-one.co.uk/i/q/FROO45650B/on-one-45650b-frame
  Kanske inte riktigt den typen av hoj du(vad vet jag( söker men en liten 650b iallafall.

  SvaraRadera
 2. http://www.giant-bicycles.com/sv-se/bikes/model/anthem.advanced.27.5.1/16032/69148/#geometry
  alla dagar i veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har du rätt i. Jag ska titta närmre på den, men jag tror att den förmodligen är lite för stor till mig. Tack för tipset iaf :)

   Radera