torsdag 1 maj 2014

Dom lär ju tro att vi äter pizza var dag.

Vi äter pizza väldigt sällan, kanske två i halvåret om ens det. Idag tänkte vi lyxa till det och Yvonne kom med förslaget att vi skulle sätta oss där för att äta istället för att ta med maten hem. Den pizzerian är faktiskt rätt trevlig…

Klev in och tolv tycker jag är en trevlig siffra så jag tog sikte på bord 12, hör en rejäl harkling x 2. Det var Robert från Halmstad MTB, helt sjukt sist vi sågs guidade vi en långrunda med ett gäng från deras klubb och då förslog jag att vi kan väl avrunda med en Afterbike på just detta chappet. Det var 2år sedan...

Det var då det, idag har vi varit på en liten shoppingtur på det lokala köpcentret och Y kom hem med några färgmatchade prylar inför sommaren och jag kom bara hem med en fika i magen :)//Nilsson

6 kommentarer:

 1. Haha, ja det där blev nästan kusligt märkligt. Det skall även tilläggas att jag hamnade i Höganäs av en slump och att jag inte hade en aning om att det var samma ställe förrän jag steg innanför porten.
  Som jag nämnde är det alltså cykling i Hässleholm 4/5 med start kl 10:00 från Hovdala Slott. Finns möjlighet så ses vi kanske då, annars vet jag ju vart jag ju vart jag kan hitta er... :)

  SvaraRadera
 2. Ja kusligt var det och märkligt också, men trevligt på riktigt. Tyvärr kan vi inte denna helgen men planerar gärna något en annan gång, det måste ju vara meningen :)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Ja attans, det blir ingen pizza v 29 bara så du vet det!

   Radera
 4. När Robban inte äter pizza blir det våfflor ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, alltså en gottegris ;)
   Men våfflor vettu, det är ju gott!

   Radera