lördag 3 januari 2015

Lullul behov eller bara köpsug?

Kom hem från några timmars jobb vid lunch idag och kände mig allt annat än pigg och kry. Min planerade 3x15min tröskel la jag ner. Det var bara att kasta om i planeringen, körde en dryg timme testcykel relativt lugnt och hoppas på att jag kan sova mig till en lite friskare känsla i kroppen.

Tänker försöka ladda om med pasta ikväll, efter det en espresso lungo och en god whiskey till den ;)Jo förresten jag funderar på att köpa en pulsklocka, det kommer ju hela tiden nytt och man ser numera att många har väldigt mycket lullul inbyggt. Vad man ska ha är självklart en smaksak men behöver man verkligen ha tex stegräknare, sömnrapportering, återhämtningsrådgivare etc. Listan kan göras lång och jag kan ju helt klart se att jag skulle ha nytta av en del av alla dessa funktioner, frågan är väl bara om det verkligen fungerar och om man använder det? Garmin forerunner 920XT är ju en snygg variant och ett bra exempel på vad jag menar. Add to cart?

//Nilsson


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. :) Tack satt väl o väntade på den kommentaren!

   Radera
 2. Jag är i samma tankar, lägligt avgick min gamla garmin...men det är mycket pengar...

  SvaraRadera
 3. Ja det är mycket pengar men jag är sugen, men det är ju ett tecken Helena… Själv har jag en gammal Garmin 500 som fungerar men kan känna behovet av en klocka ibland.

  SvaraRadera