söndag 5 april 2015

Söndag - Så här är det!

Öppnade upp söndagen med att klippa gräset, det har verkligen satt igång här nere. Yvonne fyllde trädgårdstunnan med diverse gamla fjolårsspröt och lite ogräs.

Jag tog också tag i något som borde gjorts för år sedan! Kapade gaffelröret på Yvonnes Wilier, nu ser den ut som en färdig cykel.

Kapat och klart!


Många cyklar har passerat här i cykelverkstaden de senaste veckorna, idag stod en Wilier Cento 1 på tur.
Efter lunch åkte min 29a upp i mekstället. Bytte till 34t på vevpartiet och stack ut till Berget. Det var faktiskt en go känsla, jag kände igen mig i att ha ett par växlar över sas. Detta anser jag behövs när man kör ett par timmars hård träning där uppe, då går det åt någon till efter ett tag. Tyckte att det räckte ganska bra på platten hem också och undrar faktiskt om jag behöver mer här hemma. När det ska åkas cykelvasa är det ju en annan sak...

Hann väl med en cykeltvätt också och idag fick de stå ute på däcket och soltorka, då är allt som det ska vara!//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Ni har det bra ni halvdanskar... ;)

  SvaraRadera
 2. Ibland är det inte så dumt, dessutom har dom fin asfalt och oftast väldigt lä i Danmark.
  Är inte du påväg till Mallis?

  SvaraRadera
 3. Jo jag är påväg. Landar den 24:e. :)

  SvaraRadera