onsdag 15 juli 2015

Hoppa, svänga, bromsa

Herr Nilsson cyklar nerför

Dagens cykling var inte någon höghastighetsträning, heller inte av högpulskaraktär. Vi unnade oss att hämta andan och leka lite istället. Framförallt jag behöver träna på det mesta vad gäller cykelteknik. Jag är inte bra på att ta mig över hinder och rätt så helkass på att svänga snävt. Oftast när vi kör våra vanliga stigar kliver jag av när jag kommer till ett hinder jag vet är för svårt, jag tar mig inte tid att köra det igen och träna på hur jag ska göra. Idag placerade vi ut lite olika lätta hinder och jag körde fram och tillbaka flera gånger för att träna på att ta mig över eller svänga runt.

Där vi var och cyklade idag finns några riktigt branta men korta små backar och där tränades det bromsteknik. Sen lite slowmotioncykling, balans och track stand, vilket jag överhuvudtaget inte får till - ännu.

Tidigare idag träffade jag dessa fina krabater:
//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar