fredag 17 juli 2015

Nu har vi ställt cyklarna i skåpetFredag idag, skööönt! Andreas hade fixat i ordning fästen till cyklarna i skåpet när jag kom hem så det var bara att lasta in hojarna och köra iväg. Vi skulle till Ängelholm och utmana pulsen i de tusen kurvornas bana. Det är lättare där för där finns inga backar som dödar benen.
Vi är verkligen supernöjda med vår Caddy, en perfekt cykelbil. Blev kanonbra med cyklarna, lätt och smidigt att få in dom och fästa gafflarna.


Sen var det ju bara att gasa då, i Sibirien alltså. Först lite uppvärmning och där efter jagade vi maxpuls båda två. Bra intervallpass men om man får gnälla så är dom nedrans kottarna hala, jäkligt hala och speciellt talrika i kurvorna. Livsfarligt för en cyklist:)
//Y

3 kommentarer:

 1. Smidigt med cykeltransport på det viset. Vi har bara ställt in våra cyklar i vår men då får hjulen vinklas. Kan man kanske få se några detaljbilder hur fästena är fästa i bilen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen kanon, cyklarna står väldigt stabilt. Fästena är fästa på en bräda och brädan sitter i sin tur med kardborre av någon industriell kvalitet som vi ännu inte lyckats få loss - sitter som berget! :) Finns några fler bilder i bloggen på fästena. Skicka ett mail till oss om du vill så kan vi skicka bilder till dig.

   Radera
  2. Tack för svar! Hittade några fler bilder i andra inlägg. Provar lite så får vi se. Kanske återkommer :)

   Radera