lördag 13 februari 2016

SuperHappy!

Vilket väder, har nog aldrig lyckats cykla i så fint väder i Skåne nånsin. Helt fantastiskt! Körde en runda på 80km och hade gärna fortsatt lika länge till men tyvärr finns det lite annat att göra som tex att hämta hjul på posten. Jag hann inte dit igår och det brann väl lite i fingrarna om vi säger så.



Först tillbaka till cyklingen, efter två timmar mötte Yvonne upp mig och vi cyklade sista biten hem tillsammans. Det var ca nollgradig men superskönt och supersoligt, vi enades om att det saknas ett bra fikastopp längs våra distansrutter. Det enda vi känner till med kaffe av något som liknar första klass är hemma hos oss, dit begav vi oss...



Sprang in och sprang sedan ut ur duschen för att snabbt åka och hämta hjulen, man blir ju som ett barn på julafton. Jag är ju som jag är och har lyckats att få Gabriel på GoVest att köra 2015 års klibbor på 2016 års hjul bara av den enkla anledningen att jag tyckte dom var snyggare. Tack för det och hoppas ni inte tog illa upp, smaken är ju som baken. Tack för en snabb enkel leverans!


Ingick gjorde precis som förra gången fin hjulväska, QR och bromsklossar för kolfiberfälg, även distansring för tiodelat om man önskar köra med det. Vad som inte ingick denna gång var ventilförlängare. Det hade jag velat ha men det är ju inte hela världen.

GoVest Tyr C55 2016 med 2015 års logga.

//Nilsson




2 kommentarer:

  1. Mikael Kippilä16 februari 2016 14:09

    Schnyggt och cleant!

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB16 februari 2016 19:35

    Ja det blev faktiskt riktigt bra, tack! Tar med den till GC i mars.

    SvaraRadera