onsdag 7 december 2016

Vatten och några E

Två timmar monarkande har jag haft för mig under eftermiddagen. Började med 15 minuter uppvärmning, för det blir enklast att räkna då, sedan 3x15min 90kadens i pulzon 4. Efter intervallerna fortsatte jag trampa tills två timmar hade gått och Andreas stod och stampade bredvid. Han skulle ju också hinna träna innan kvällsmaten :)


Fick såklart i mig lite ny energi efter träningen, viktigt.
Nära på det bästa med julen. 
Nu när jag pratar om sådana nyttigheter som skumtomtar, kom jag att tänka på något som jag fick syn på för längesedan och som jag har retat mig på. Icas egna märke på saft, eller "dryck med smak av röda bär" som de kallar det. Den här innehållsförteckningen är helt förskräcklig, drycken innehåller ju ingenting i "Näringsdeklarationen"!

Mmmm vatten och några E, det låter gott!


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar