söndag 26 mars 2017

Klubbkläder påväg och huvudkontoret påställtJäklar vilken dimma man kan ha när man bor vid kusten. Här har det varit mörkt och svinkallt men om man tittar runt lite på tex instagram så har ju Sverige faktiskt haft ett underbart vårväder idag. Vi öppnade upp dagen med att ta ut vår husbil från vinterförvaret, vi hade nästan hunnit glömma att vi köpt den. Samma dag vi köpte den körde vi raka vägen till Västgötaloppet och det är i stort sätt enda gången vi använt den "på riktigt". Såklart var vi tvungna att inviga den med en fika direkt när vi kom hem.

Här kör vi inte badskum i kaffet!Vi har gått och pillat med lite diverse olika saker i husbilen under dagen. Vi har ju inte hunnit bo in oss ordentligt, så det är en del som ska ordnas men det är bara kul. Idag läste vi igenom hur växellådan fungerar, vi har haft lite frågetecken där. Det är ju en automatlåda i en lastbil som vi inte är riktigt vana vid. Nu har vi full koll och kan gå vidare i vår ca.10cm tjocka manuallunta…
En glad nyhet är att Höganäs CK's klubbkläder är på väg, de dyker upp i kommande vecka! Vi kontaktar er som beställt kläder så fort de kommit. Har du missat att Höganäs nu har en cykelklubb och vill gå med som medlem är det bara att höra av sig. Klicka här och läs mer!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar