torsdag 14 september 2017

Woop Woop - jag har bemästrat rullarna!!

Trodde nästan aldrig att det skulle hända! Idag gjorde jag mitt andra seriösa försök och efter 8 minuter kunde jag släppa stolpen och hålla båda händerna på styret utan att stötta mig mot någonting. Jag hade byggt in mig själv mellan räcket och ett trädgårdsbord med en stol ovanpå, allt för att kunna hugga tag när som helst. Det funkade kanon för psyket, bara grejen att jag hade möjligheten att fega gjorde att jag vågade köra på. 45minuter rullade jag och det var riktigt roligt! Glad och stolt! :)

Verandacykling


Dags att rensa mellan plattorna...?
Andreas körde monark under tiden, 8minutersintervaller med hög kadens. Vi byttes sedan av och jag gick in och drog också några 8:or och A rullade rullar. Det blev ett bra träningspass, varierat och kul!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar