onsdag 8 november 2017

Late Night Orup på fredag

Nu på fredag är det Late Night Orup. Riktigt kul arrangemang där man kör varvbana mellan kl18 och 22. Så många varv man bara hinner, i lag eller soloklass. Vi körde förra året och kan varmt rekommendera för den som har möjlighet att åka dit. Tyvärr har vi ingen möjlighet att medverka i år.
Här finns allt ni behöver veta: Late Night Orup 2017 på Facebook

Igår var allt som det skulle, jag körde tröskelintervaller 3x10min på låg kadens. Svinjobbigt och det brann i benen precis som det skulle. Jämna bra wattsiffror utan svajande från min sida tyder på att jag kan öka lite till…

Men så idag när jag körde ett lite lättare pass (åtminstone för pannbenet) med 2minuters lågkadensintervaller började något klüdda. Inte jag utan min effektmätare, titta på intervall 7 och 8 här ovan. Jag gjorde inga förändringar i varken kadens eller pålagt antal vikter. helt plötsligt visade power2max nästan 70W lägre än verkligheten. Det var bara min effektmätare som bestämde sig för att nu ska det krånglas, mellan intervall 8 och 9 lyfte jag av vikterna en kort stund och lade bara på dom igen. Detta löste problemet men känns inte särskilt lovande. Det finns inte mycket att påverka själv vad jag vet så det är väl bara att hoppas på det bästa, batteriet är utbytt och friskt.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar